• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webbouwer Lemmer voor geoptimaliseerde zakelijke websites

Joomla en WordPress websites geschikt voor professioneel gebruik

Uw zakelijke website wordt bijna niet gevonden in zoekmachines als Google. Het aantal spontane bezoekers is dan ook minimaal. U mist als MKB bedrijf of ZZP’er dan ook de spreekwoordelijke boot wanneer hierin geen verandering komt. Zeker in dit soort situaties kan de ervaren webbouwer Lemmer van Webzeker Webdesign voor een oplossing zorgen. Als ervaren en fulltime webbouwer Lemmer is hij gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van zakelijke maatwerk websites die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Het zal u dan ook niet verbazen dat klanten uit het gehele land (en daarbuiten) Webzeker Webdesign inschakelen voor het ontwikkelen en bouwen van een zakelijke website die geschikt is voor professioneel gebruik.

De webbouwer Lemmer bouwt betaalbare zakelijke websites

Webzeker Webdesign | Webbouwer LemmerVrijwel wekelijks wordt onze webbouwer Lemmer benaderd door ZZP’ers en MKB ondernemers die teleurgesteld zijn in de aanvragen die men spontaan via hun zakelijke website binnenkrijgt. Er zijn allerlei toezeggingen gedaan die niet uitkomen. Bovendien klaagt men over de vele beperkingen van hun website. Een QuickScan laat in veel gevallen zien, dat de website niet geschikt is voor professioneel gebruik en in vrijwel alle gevallen niet SEO geoptimaliseerd is. Navraag leert dat men hier soms weinig tot extreem veel voor betaald heeft. Omdat dit soort websites in meerdere opzichten niet goed zijn opgebouwd, kan onze webbouwer Lemmer u slechts een advies geven. Laat een zakelijke website bouwen die wel geschikt is voor professioneel gebruik. Alleen dan bent u klaar voor de toekomst.

Omdat de meeste MKB bedrijven en ZZP’ers net als wij op hun kosten moeten letten maakt onze webbouwer Lemmer bewust gebruik van Joomla en WordPress software. Deze software wordt steeds geüpdatet waardoor uw zakelijke website vele jaren up-to-date blijft. Bovendien bent u als bedrijf niet afhankelijk van een specifiek webdesign bureau, omdat miljoenen webdesigners hier gebruik van maken. Een ander belangrijk voordeel is, dat uw website betaalbaar is en u zelfs de beschikking krijgt over een eigen content management systeem.

Neem voor een vrijblijvende afspraak over het bouwen van een zakelijke website die geschikt is voor professioneel gebruik contact op met de webbouwer Lemmer van Webzeker Webdesign. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact