• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webbouwer Heerenveen

Webbouwer Heerenveen nodig?

Webzeker Webdesign uit het Friese Lemmer verzorgt al jaren professioneel webdesign voor MKB en ZZP-ers. Hierbij hebben wij honderden ondernemers geholpen met het starten of verbeteren van hun digitale zichtbaarheid. Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven die zichzelf serieus nemen. En een goede webbouwer Heerenveen hoeft niet duur te zijn. Wij bouwen een professionele WordPress website vanaf € 799,00

Als ondernemer in Heerenveen heeft u een website nodig

Webbouwer HeerenveenGeen enkel bedrijf kan meer zonder een website. Potentiële klanten gaan tegenwoordig eerst online zoeken er vergelijken. Als u digitaal niet vindbaar bent of u heeft een verouderde website, is de de kans groot dat u over het hoofd gezien wordt. Een professionele webbouwer Heerenveen kan u hierbij helpen.

Waarom een webbouwer Heerenveen inschakelen?

Waarom een webbouwer Heerenveen?

Vergroten online aanwezigheid

De voornaamste reden om een website te laten maken is dat deze een belangrijk instrument is om de aanwezigheid van het bedrijf op het internet te vergroten. Online is tegenwoordig de belangrijkste informatiebron voor consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar producten en diensten. Het hebben van een website biedt bedrijven de mogelijkheid om hun producten en diensten online te presenteren, wat de zichtbaarheid en het bereik van het bedrijf vergroot.

Website als communicatiemiddel

Wij als webbouwer Heereveen verzorgen een online platform voor uw bedrijf om te communiceren met klanten en potentiële klanten. Dit kan worden bereikt door middel van functies zoals contactformulieren, WhatApp functies en feedbackformulieren. Het hebben van een website maakt het ook mogelijk om gemakkelijk informatie te verstrekken over het bedrijf, zoals openingstijden, contactgegevens en informatie over het personeel.

Kortom, het hebben van een website is tegenwoordig essentieel voor bedrijven. Het vergroot de zichtbaarheid en het bereik van het bedrijf, biedt een platform voor communicatie en verkoop en maakt het mogelijk om gemakkelijk informatie te verstrekken aan klanten en potentiële klanten.

Hoe gaat een website laten bouwen in zijn werk?

Het project voor het bouwen van een website start altijd met een kennismaking en intake gesprek. Dat kan bij u op locatie, via de telefoon of bij ons op kantoor.

Tijdens dit gesprek brengen we uw wensen en verwachtingen in kaart. We bespreken het ontwerp, lay-out, structuur en de functies van uw website. Tijdens de intake nemen we ook zaken als het eventueel schrijven van teksten, ontwerp van een logo en zoekmachine optimalisatie door.

Wij werken alles wat we hebben besproken uit in een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte. In deze offerte beschrijven we wat we voor u gaan doen en wat daarvan de kosten zijn.

Hierin staat ook wat we van u nodig hebben en welke afspraken we gemaakt hebben over bijvoorbeeld het onderhoud.  Bent u het eens met ons voorstel? Dan stellen we het formele contract op waarin we onze afspraken netjes vastleggen. U ontvangt dan ook een planningsvoorstel.

Nu gaan we voor u aan de slag op basis van de gemaakte afspraken. De website staat dan al op het internet, maar is afgeschermd voor bezoekers.

Uiteraard ontvangt u van ons een inlogaccount waarmee u de bouw kunt volgen. Tijdens deze fase vragen we u regelmatig om met ons mee te kijken. We vragen uw input en passen het design of ontwerp aan naar uw wensen. Zo komen we in een aantal stappen tot een professioneel webdesign dat helemaal aansluit op úw wensen.

Bent u helemaal tevreden met u website? Dan vragen we uw toestemming om deze live te zetten. We melden de website aan bij Google zodat deze snel in de zoekresultaten wordt weergegeven. Hierna dragen we de website aan u over.

U ontvangt een complete door ons geschreven handleiding en als u dat wilt een kosteloze demonstratie. Afhankelijk van de gemaakte afspraken kunnen we de website in technisch beheer nemen. Wij verzorgen dan updates en back-ups.

Wat doen wij als webbouwer Heerenveen?

Op basis van een inventarisatiegesprek ontvangt u van ons een vrijblijvend voorstel. Hierin beschrijven we wát we precies voor u gaan doen, wanneer we dit gaan doen en wat het precies gaat kosten. Na uw goedkeuring voor deze offerte gaan we als webbouwer Heerenveen voor u aan de slag.

Afhankelijk van de afspraken, bouwen we de nieuwe website op uw eigen domeinnaam of plaatsen we deze tijdelijk op onze ontwikkelomgeving. In beide gevallen is de website afgeschermd voor het publiek, maar ontvangt u een inlogaccount waarmee u het webdesign kunt volgen. Meestal vinden er enkele afstemrondes plaats voordat we de website live kunnen zetten. Over het algemeen duurt het bouwen van de website ongeveer 3 weken.

Webbouwer Heerenveen - kies voor Webzeker Webdesign uit Lemmer

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Wat kunt u nog meer verwachten van een webbouwer Heerenveen?

In eerste instantie natuurlijk het bouwen van een website. Maar realiseert u zich dat er veel meer bij komt kijken om een website online te krijgen? Een all-service webdesign bureau verzorgt en adviseert rondom alle andere randzaken die te maken hebben met het bouwen van een website. Denk hierbij aan:

Hosting en domeinnaamregistratie

Een website is vindbaar via een domeinnaam wordt geplaatst op een server die bereikbaar is via het internet (hosting). Er zijn honderden aanbieders die dit voor u kunnen verzorgen, maar de verschillen in prijs/kwaliteitsverhouding zijn erg groot. Webzeker Webdesign adviseert u hierbij en kan desgewenst de hosting en domeinnaamregistratie voor u verzorgen.

Verzorgen van het logo

Heeft u al een bedrijfslogo? Prima, als professioneel webbouwer Heerenveen optimaliseren wij dit voor het gebruik op de website. Als u nog geen logo heeft, kunnen wij dit voor u verzorgen. Op basis van een intake gesprek ontvangt u 3 verschillende ontwerpen. U kiest er één uit die we net zo lang aanpassen totdat u tevreden bent.

Schrijven van teksten

Professionele webteksten zijn ontzettend belangrijk. Een bezoeker  scant de inhoud van een webpagina in enkele seconden. De kunst is dus om met zo min mogelijk woorden zoveel mogelijk te vertellen. Kleine tekst blokjes met duidelijke kopjes werken hierbij het best. Heeft u geen verstand van het schrijven van teksten of er gewoon geen tijd voor? Wij regelen dit voor u.

Zoekmachine optimalisatie

In principe wordt iedere website op den duur geïndexeerd door Google en in het resultatenoverzicht weergegeven. Om dit proces te versnellen melden wij iedere nieuwe website aan via de Google Search Console.. Maar als het voor u belangrijk is om gezien en gevonden te worden op topposities binnen de SERP (Search Engine Result Page) kunnen wij uw website optimaliseren voor zoekmachines. Dit wordt SEO (Search Engine Optimization) genoemd. Als webbouwer Heerenveen hebben wij hiervoor een uniek samenwerkingsverband met online marketing specialisten.

Onderhoud en beveiliging

Net als een auto heeft een website onderhoud nodig. Dit bestaat uit het regelmatig updaten van de software, het maken van back-ups en het eventueel aanpassen aan nieuwe technische ontwikkelingen. Hiermee blijft uw website actueel en veilig. Ook dit kunt u aan ons uitbesteden door een website onderhoudsabonnement af te sluiten. Hiermee heeft u geen omkijken meer naar uw website.

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Kosten voor een webbouwer Heerenveen

Op internet zijn duizenden partijen te vinden die websites bouwen. De tarieven voor een webbouwer Heerenveen lopen dan ook enorm uiteen. Van “bijna gratis” tot enkele duizenden Euro’s. Wij bouwen een professionele website voor een eerlijke, transparante prijs. Het is altijd lastig om van tevoren een tarief te noemen. Met onderstaand overzicht geven we u toch een indicatie voor de kosten van een webbouwer Heerenveen. Vooraf ontvangt u altijd een fixed price offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Technische keuzes voor WordPress Heerenveen

Wordpress voor professioneel webdesign Heerenveen

Bent u op zoek naar een veilige, snelle, professionele en goed onderhoudbare website die geen duizenden Euro’s kost? Dan is er eigenlijk maar één keuze: WordPress! En dat is niet zonder reden: WordPress is open source software waardoor het helemaal gratis is. Rondom WordPress is een heel ecosysteem ontstaan van duizenden bedrijven die software aanbieden die op WordPress geïnstalleerd kan worden. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Niet voor niets is meer dan 50% van het moderne internet gebouwd met WordPress websites. Daarom kiezen wij als professioneel webbouwer voor WordPress Heerenveen.

Wilt u meer weten over WordPress? Lees dan dit artikel eens. Hierin gaan we veel dieper in om de voordelen van dit fantastische systeem om professionele websites te bouwen.

Waarom WordPress voor een webbouwer Heerenveen?

Mogen wij u als webbouwer Heerenveen van dienst zijn?

Bent u op zoek naar een professionele partij die u van dienst kan zijn als webbouwer Heerenveen? neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 06-41 46 33 02. Wij horen graag waarmee we u kunnen helpen.

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele Wordpress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!