• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Webbouwer Almere

U zocht in Google op “Webbouwer Almere“. Leuk dat u ons op deze manier heeft gevonden. Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met het bouwen van een nieuwe website, verbeteren van uw bestaande website (website redesign), het verbeteren van uw vindbaarheid in Google (SEO webdesign)? Of wilt u gewoon eens sparren over de mogelijkheden die het internet u als ondernemer biedt? Welkom! Wij zijn Webzeker Webdesign, gespecialiseerd in het bouwen van professionele WordPress websites voor het MKB!

Webbouwer Almere

Wat kunnen wij als webbouwer Almere voor u doen?

 • Laten maken van een nieuwe website
  Bent u op zoek naar een volledig nieuwe website? Dat is een mooie uitdaging. Natuurlijk kunnen we een prachtige, professionele website voor u bouwen. Maar zaken als hosting, domeinnaamregistratie, teksten, afbeeldingen, logo en vindbaarheid spelen ook een rol. Het is verstandig hier even goed over na te denken voordat we beginnen met het design en de bouw. In een vrijblijvende intake leggen we uit wat er nodig is voor een succesvolle website. Na dit gesprek weet u precies wat er geregeld moet worden. U kunt veel zelf, maar we kunnen u ook overal mee helpen.

 • Verbeteren bestaande website
  De ontwikkelingen op het internet gaan razendsnel. Als u jaren geleden een website heeft laten bouwen, is de kans groot dat deze is verouderd. Met de opkomst van smartphones is ook responsive design belangrijk geworden. Een verouderde website presteert niet goed op een mobiele telefoon. Met Responsive Design voorkomt u dit probleem. Andere problemen met een gedateerde website zijn beveiliging, verouderd design of gewoon een hele trage website. In de meeste gevallen is het snelst en goedkoopst om een hele nieuwe website te laten bouwen.

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  Wellicht heeft bij een website laten maken Almere voldoende aan een professioneel digitaal visitekaartje en is online vindbaarheid niet zo van belang. Dan bouwen wij een zoekmachine vriendelijke website en melden deze bij oplevering aan bij Google. Maar is het voor u belangrijk dat uw website hoog in de zoekresultaten van Google (SERP) wordt weergegeven? Dan kunnen wij uw website optimaliseren voor topposities in Google. Hierbij werken we samen met een bureau dat is gespecialiseerd in online marketing.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

En de kosten voor een webbouwer Almere?

Er zijn duizenden bureaus voor webdesign die allemaal hun eigen tarieven rekenen. Wij bouwen geen websites voor bodemprijzen omdat we dan niet de gewenste kwaliteit kunnen leveren. Maar we rekenen ook geen duizenden Euro’s voor een eenvoudige website. Op basis van een intake gesprek ontvangt u een duidelijk voorstel waarin we precies beschrijven wát we voor u gaan doen en wat daarvoor de kosten zijn. Als webbouwer Almere creëren we professionele WordPress websites vanaf € 799,00 exclusief BTW

We leveren uw nieuwe website compleet werkend op en plaatsen alle door u aangeleverde teksten en afbeeldingen. De website in dit voorbeeld bevat maximaal 10 webpages, een contactformulier, Google Maps kaartje, social media koppelingen een een premium thema met 6 maanden ondersteuning van de leverancier. Bent u op zoek naar een wat uitgebreidere website met meer functies? Kijk dan eens op onze tarieven pagina. Ter info hebben we hieronder wat standaard pakketten voor webbouwer Almere samengesteld:

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Onze portfolio

Nog niet overtuigd? Bekijk dan hieronder (een deel) van onze uitgebreide portfolio. Wij hebben inmiddels honderden websites gebouwd voor tevreden klanten in zeer uiteenlopende branches. Blader eens door de voorbeelden en bekijk wat wij als webbouwer Almere voor u kunnen betekenen.

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Als webbouwer Almere gebruiken we WordPress

WordPress is in het verleden ontwikkeld als systeem voor het schrijven van blogs. Vanwege het enorme succes van WordPress zijn er tegenwoordig duizenden plugins, widgets en thema’s beschikbaar die zonder problemen worden geïnstalleerd. Hierdoor is WordPress uitgegroeid tot een volwaardig pakket op zeer professionele websites mee te ontwikkelen. Zeer bekende WordPress websites zijn bijvoorbeeld de New York Times en de BBC.

Het is dus niet meer nodig om een website vanaf de grond op te bouwen. Met WordPress kunnen we snel en goedkoop een volwaardige website voor u maken. WordPress is prima onderhoudbaar, veilig, snel en heel gebruiksvriendelijk.

In 4 stappen naar een succesvolle website

1. Intake gesprek

Een intakegesprek voor voor een webbouwer Almere is een cruciale eerste stap in het proces, waarin wij uw eisen en doelstellingen vastleggen. Dit gesprek dient ook om elkaar beter te leren kennen, inzicht te krijgen in de verwachtingen en samen te werken aan het creëren van een succesvolle website.

2. Website ontwerp

In de ontwerpfase van een website laten maken worden de visuele aspecten ontwikkeld, zoals lay-out, kleurenschema’s en lettertypen. Het doel is om een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp te creëren dat uw merkidentiteit weerspiegelt. Verder kijken we naar de gebruiksvriendelijkheid en navigatiestructuur.

3. Website ontwikkeling

In deze fase gaan we als webbouwer Almere aan de slag met het bouwen van uw nieuwe website: We installeren WordPress, het thema en de plugins. Meestal staat de website nog niet online, maar heeft u als opdrachtgever een account waarmee u de voortgang kunt volgen. We stemmen intensief met u af om tot een website te komen waarvan ú blij wordt!

4. Test en livegang

Als de website helemaal klaar is, vragen we u nog één laatste test (de acceptatietest) uit te voeren. Hierna zetten we de website live en ontvangt u alle informatie die verder nodig heeft. Als webbouwer Almere doen we nu een stapje terug, maar blijven altijd beschikbaar als u ons nodig heeft voor onderhoud of updates

Veel gestelde vragen als u een webbouwer Almere overweegt:

Een webbouwer is een professional die gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van websites. Wij zorgen ervoor dat uw website aantrekkelijk, functioneel en gebruiksvriendelijk is. Een webbouwer helpt u om uw online aanwezigheid te versterken, uw doelgroep te bereiken en uw bedrijf te laten groeien met een professionele website.

Door te kiezen voor een webbouwer in Almere profiteert u van de voordelen van lokale expertise. Een lokale webbouwer begrijpt de specifieke behoeften van uw regio en kan u helpen om een website te bouwen die aansluit bij de lokale markt. Bovendien is het gemakkelijker om persoonlijk contact te onderhouden en eventuele vragen of problemen snel op te lossen.

De kosten voor het bouwen van een website variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, de gewenste functionaliteiten en de omvang van de website. Neemt u gerust contact met ons op om uw specifieke vereisten te bespreken en zo een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen.

De tijdsduur voor het bouwen van een website hangt af van de complexiteit en omvang van het project. WordPress websites kunnen wij binnen enkele weken opleveren. Wij helpen u bij het opstellen van een realistische tijdsplanning op basis van uw specifieke behoeften.

Ja, absoluut! Wij bouwen websites in gebruiksvriendelijke content management systemen (CMS-en) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren. Met een CMS kunt u eenvoudig pagina’s toevoegen, bewerken of verwijderen, afbeeldingen en video’s uploaden en uw website up-to-date houden zonder technische kennis. Wij helpen u bij het gebruik van het CMS en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Webzeker Webdesign

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Mijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele WordPress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een WordPress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe WordPress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

 • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

 • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

 • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

 • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

 • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

 • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!