• Wordpress websites vanaf € 799,00

 • Kant – en – klaar opgeleverd

 • Eenvoudig beheer en onderhoud

Wat kost een professionele website?

Het belang van een professionele website

Veel MKB ondernemers en ZZP’ers onderschatten nog steeds de beeldbepalende invloed die hun website bij mensen en bedrijven, die op zoek zijn naar hun producten en diensten, oproept. Uw zakelijke website is de digitale etalage van uw bedrijf die 24 uur per dag bezocht wordt en moet concurreren met duizenden bedrijven die dezelfde diensten en producten aanbieden. maar wat kost een professionele website nu eigenlijk?

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

De kosten voor een professionele website hoeven niet buitensporig hoog te zijn

Wanneer u zich dat realiseert hoe belangrijk een website is, stelt u zich wellicht de vraag “Wat kost een professionele website?” Natuurlijk vergt een professionele website een investering. Het is van het grootste belang  dat uw MKB website zich in meerdere opzichten positief onderscheidt. Een bezoeker beslist in enkele seconden of het de moeite waard is om verder te kijken dan de eerste indruk. Verder is het belangrijk, dat u op zo’n hoog mogelijke positie binnen de zoekmachines gevonden wordt. Een mooie zakelijke website die op pagina 5 staat van een zoekmachine als Google, levert geen spontane reacties op en kost feitelijk alleen maar geld.

Kosten voor een professionele maatwerk website

De kosten voor het maken van een professionele WordPress website hangen natuurlijk af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld:

 • Hoeveel pagina’s krijgt de website?
 • Welke functies moet de website bieden?
 • Wilt u een maatwerk website of is een standaard thema voldoende?
 • Schrijft u zelf de teksten?

Dit zijn slechts enkele factoren die van invloed zijn op de kosten voor het maken van een professionele website. Om de kosten laag te houden, kunt u natuurlijk kiezen voor een student of parttimer die leuke websites maakt. Vaak kan dat voor een fractie van het bedrag dat een professional rekent. Maar op de lange termijn lopen de kosten vaak op. Als u voor een goedkope website kiest, wordt er vaak gratis software gebruikt die op den duur problemen gaat geven met updates en compatibiliteit. Het afbreukrisico is dan groot. Dit soort beslissingen zorgen er helaas voor dat u geen rendement haalt uit het internet en uw website enkel geld kost.

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Eerlijk over de vraag “Wat kost een professionele website?”

Bij Webzeker Webdesign zijn we eerlijk over de kosten voor het bouwen van een professionele website. Zo kunt u bij Webzeker Webdesign Friesland al een complete MKB website laten maken voor slechts € 799,- exclusief 21% btw. Maar indien gewenst, kunnen wij ook het logo, de teksten, afbeeldingen, domeinnaamregistratie en zoekmachine optimalisatie verzorgen. Om een beeld te geven van onze tarieven voor een professionele website hebben we een aantal voorbeelden samengesteld waaruit precies blijkt wat we voor u kunnen doen en wat daarvoor het tarief is.

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Wat kost een professionele website? Altijd eerst een vrijblijvende offerte!

Op basis van een intake gesprek stellen we eerst een vrijblijvend voorstel op. Deze offerte omvat een gedetailleerd overzicht van de beoogde functionaliteiten, het ontwerpconcept en de kosten voor het bouwen van de professionele website. We streven ernaar om uw visie te vertalen naar een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website die uw doelgroep aanspreekt. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen brainstormen en een offerte op maat kunnen maken die aan uw wensen voldoet. Uw online succes begint hier!

Als professioneel webdesign bureau lopen we al aardig wat jaartjes mee. Inmiddels hebben we een uitgebreide portfolio opgebouwd met tevreden klanten in vele denkbare branches. Dat onze opdrachtgevers blij met ons zijn, blijkt wel uit de vele mooie reviews die we hebben mogen ontvangen. Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een professionele website? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel ons op 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl

Onze score op Google

Onze klanten waarderen ons met 5 sterren op Google.
Als professioneel webdesign bureau zijn we daar best een beetje trots op!

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Wat kost een professionele website? Enkele veel gestelde vragen:

De kosten voor een professionele website door een bedrijf liggen tussen de € 500,- en € 2000-. Het bedrag dat u betaalt, is natuurlijk van vele factoren afhankelijk: het aantal pagina’s, de gebruikte techniek en de functies die een website bevat.

De jaarlijkse kosten vallen uiteen in een aantal componenten:

 • Domeinnaamregistratie
 • Hosting
 • Technisch onderhoud (updates, back-ups)
 • Doorvoeren van inhoudelijke wijzigingen.

Het is lastig hier een vast bedrag voor aan te geven. Een richtlijn is tussen de € 200 en € 400

Ja, WordPress is open source software waarmee fantastische websites gebouwd kunnen worden. Maar met alleen het installeren van WordPress heeft u nog geen professionele bedrijfswebsite. De kosten gaan vooral zitten in de tijd die een professionele webdesigner besteedt aan de lay out en het inbouwen van extra functies.

De doorlooptijd voor het ontwikkelen van een WordPress website hangt af van de lay out, het aantal pagina’s en de aanvullende functies. In de regel moet u rekening houden met een doorlooptijd van enkele weken. Dit is inclusief het afstemmen met u door de webdesigner.

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl