• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Veel gestelde vragen

Op deze pagina proberen we antwoord te geven op veel voorkomende vragen met betrekking tot onze diensten. Natuurlijk is zo’n overzicht nooit volledig. Uw antwoord niet gevonden? Neem dat gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl

Bij Webzeker Webdesign heeft u al een professionele WordPress website vanaf € 799.00. Deze leveren we helemaal compleet voor u op. Dus inclusief uw teksten en afbeeldingen. Voor dit bedrag heeft u een basiswebsite. Deze kunnen wij natuurlijk uitbreiden met allerlei aanvullende functies. Vooraf ontvangt u altijd een duidelijke offerte.

Normaal gesproken moet u rekening houden met een doorlooptijd van maximaal 3 weken. Hierbinnen is veel tijd gereserveerd voor afstemmen. Moet het echt snel? Dan kunnen wij binnen enkele dagen een website voor u online hebben

Dat kunnen we voor u doen. Maar het registreren van een domeinnaam en aanvragen van hosting is een heel eenvoudig klusje dat u ook eenvoudig zelf kunt doen. Bijkomend voordeel is dat alles dan op uw naam staat. Natuurlijk helpen we u hiermee op weg!

WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem om websites mee te bouwen. Het is gratis, snel, veilig en heel erg gebruiksvriendelijk. Het grote voordeel van WordPress is dat het eenvoudig is uit te breiden met allerlei extra functies als meertaligheid, boekingssystemen, complexe contactformulieren etc.

WordPress is het meest populaire pakket om website mee te bouwen. Meer dan de helft van het moderne internet bestaat uit WordPress websites. Het is een Content Management Systeem (CMS) en scheidt de techniek van de inhoud. Het onderhoud is heel eenvoudig door het overzichtelijke dashboard.

Daarover maken we van tevoren afspraken. Natuurlijk blijven we altijd bereikbaar voor vragen of het oplossen van problemen. U kunt bij ons een technisch onderhoudsabonnement afnemen. Wij installeren dan regelmatig updates, draaien back-ups en monitoren uw website. Maar ook een strippenkaart voor het doorvoeren van wijzigingen is mogelijk.

Fotomateriaal kunt u het beste via bijvoorbeeld WeTransfer sturen omdat dit vaak grote bestanden zijn. Wij snijden de afbeeldingen bij als dat nodig is. Voor het gebruik op een website moeten de afbeeldingen ook worden gecomprimeerd. Hierbij verkleinen we de bestandsgrootte waardoor ze sneller worden geladen op een website. Vaak lukt het om bijvoorbeeld 3 Megabyte te verkleinen naar 200 KB!

Plugins en thema’s zijn aanvullende stukjes software die wij op uw website installeren. Plugins zorgen voor extra functionaliteit als bijvoorbeeld een contactformulier, meertaligheid, een Whatsapp knop etc. Een thema verzorgt de lay out. Standaard wordt er een thema met WordPress “meegeleverd”, maar de mogelijkheden hiervan zijn beperkt. Wij kiezen voor het Avada thema. Hiermee kunnen prachtige lay outs worden gerealiseerd. De kosten voor de aanschaf van Avada zijn bij onze prijzen inbegrepen.

WordPress is van nature een zoekmachine vriendelijk systeem. Dat betekent dat bijvoorbeeld Google deze goed kan doorgronden. Bij oplevering melden we een nieuwe website aan bij Google. Hiervoor gebruiken we de Search Console. In de regel wordt deze binnen enkele weken) soms dagen geïndexeerd en dus weergegeven in de zoekresultaten.

Een website die is ontworpen volgens responsive design beweegt mee met de grootte van het scherm waarop deze wordt bekeken. Dat betekent dat we één website bouwen die uitstekend werkt op een breedbeeld scherm, PC, laptop, tablet én smartphone.

Zoekmachine optimalisatie (in het Engels Search Engine Optimization: SEO) draait om hoge posities in het resultatenoverzicht van Google. Dit kunnen we bereiken door de website technisch te optimaliseren en te zorgen voor relevante content. Een bijkomende waardevolle bijdrage aan SEO is linkbuilding. Verwacht geen resultaten op de korte termijn. SEO is niet iets wat binnen een paar weken is “geregeld”: het is een marathon en géén sprint.

Mobile first is een term uit de wereld van de zoekmachine optimalisatie. Google indexeert websites, bepaalt het belang ervan op honderden punten en geeft deze een bepaalde positie in de zoekresultaten. Met het de introductie van Mobile First heeft Google aangegeven dat voor het bepalen van deze posities alleen nog gekeken wordt naar de prestaties van een website op een smartphone.

Een website is geïnstalleerd op een server (grote computer) die bereikbaar is via het internet. Als u op uw laptop, telefoon of PC een website opent, wordt er een verbinding gemaakt met deze server. Een SSL certificaat (Secure Socket Layer) versleuteld deze verbinding, zodat het voor een hacker niet mogelijk “mee te lezen” met dit netwerkverkeer. Een geldig SSL certificaat herkent u aan het slotje bij het internetadres van de website in uw browser. Een SSL certificaat zegt dus niets over de beveiliging van de website zélf.

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie!

Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Webzeker Webdesign

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop (1971). Met Webzeker Webdesign bouw ik sinds 2012 passende internet oplossingen voor het MKB. Mijn kracht ligt in het luisteren naar wat een klant te vertellen heeft en dit vertalen naar een professionele Wordpress website.

Heel eerlijk: een mooie website bouwen is niet zo moeilijk. De uitdaging is om nét dat beetje extra voor een klant te doen zonder gebruikersgemak, onderhoudbaarheid en schaalbaarheid van een Wordpress website uit het oog te verliezen. Uiteraard ben ik na oplevering van uw nieuwe Wordpress website altijd bereikbaar voor vragen of om u even op weg te helpen bij problemen met uw website

Een Wordpress website laten maken?

  • Compleet Wordpress webdesign vanaf € 799,00

  • Duidelijke offerte voor het laten maken van uw website

  • Eenvoudig website onderhoud en uitstekend schaalbaar

  • Wij kunnen tekst, logo, foto’s en domeinnaam verzorgen

  • Iedere website uniek ontworpen, géén off-the-shelf thema’s

  • Zoekmachine vriendelijke websites voor u aangemeld bij Google

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO) mogelijk binnen ons netwerk

Wilt u weten wat we voor ú kunnen doen? Of wilt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen? Bel dan met 06 – 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl. Wij helpen u graag verder!