• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

SEO score bepaalt positie binnen de zoekmachines

Handvatten om uw SEO score te verbeteren

Om rendement te halen uit uw zakelijke website is het belangrijk, dat u een hoge SEO score met uw website heeft. Is dat het geval, dan zal aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid uw website te vinden zijn in de Top-20 van de zoekmachines. Staat uw website op relevante zoekwoorden combinaties lager (bijvoorbeeld positie 34) dan is de kans op spontane respons (reacties) verwaarloosbaar. U kunt dan alleen aanvragen via uw website genereren door te gaan werken met Adwords advertenties.

Hoe kan ik achterhalen wat mijn SEO score is?

Tot voor enkele jaren gaf Google aan elke website een pagerank score. De hoogte van de pagerank bepaalde voor een belangrijk deel de positie binnen de zoekmachines. Google is hiermee gestopt. Daar is geen nieuw zichtbaar systeem voor in de plaats gekomen. Tal van aanbieders bieden nu een SEO score aan die gebaseerd is op hun eigen systematiek en pretenderen het spreekwoordelijke ei van Columbus te hebben uitgevonden. Een objectieve SEO score vaststellen kan uitsluitend op individueel niveau. Hoe doen wij dat?

Stappenplan SEO score vaststellen

Webzeker Webdesign | SEO ScoreBreng eerst in kaart onder welke zoekwoorden combinaties u graag manifest gevonden zou willen worden. Wanneer u dit gedaan heeft kunt u bij ons een gratis positiescan (bij voorkeur Excel sheet) aanvragen. U krijgt dan binnen 3 werkdagen te zien op welke positie binnen de zoekmachines uw website staat en hoeveel er gemiddeld maandelijks op deze zoekwoorden combinaties wordt gezocht. Tevens ontvangt u op basis van deze zoekwoorden combinaties een SEO score en een maatwerk advies.

SEO score van uw website is legitiem te verbeteren

Wanneer u tijd en energie steekt in uw MKB website kunt u zelf de SEO score van uw website positief beïnvloeden. Google geeft hier handvatten voor in de vorm van de startersgids voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ga nooit in zee met webdesign bedrijven die u beloften doen, dat u gegarandeerd op de eerste pagina komt te staan. Vaak gebruiken zij technieken die niet door Google worden toegestaan en waar u de dupe van wordt. Wij beschikken over de kennis en ervaring om uw SEO score legitiem sterk te verbeteren. Voor meer informatie over het verbeteren van uw SEO score neemt u contact met ons op.