• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

SEO Flevoland

Hoe belangrijk is SEO Flevoland voor u?

Elke dag, week en maand wordt er ontzettend veel gezocht naar producten en diensten in Google. Zonder een toppositie in de zoekresultaten wordt uw website overgeslagen en loopt u waardevolle contacten en leads mis. Als uw concurrentie wél investeert in online vindbaarheid, kost dat op den duur omzet. Een investering in SEO Flevoland in combinatie met een professioneel website verdient zich daarom snel terug.

SEO Flevoland is een duurzame investering in online vindbaarheid

Het doel van SEO Flevoland

Het doel van Search Engine Optimization (SEO) is om de zichtbaarheid en ranking van een website in zoekmachineresultaten (SERP) te verbeteren. De belangrijkste zoekmachine (Google)  gebruikt complexe algoritmen om websites te indexeren en te rangschikken op basis van relevantie voor zoekopdrachten.

De belangrijkste doelen van SEO Flevoland zijn:

  • Verhogen van zichtbaarheid van uw website: Door optimalisatie van de conent, wordt het gemakkelijker voor Google om de site te begrijpen. Dit resulteert in een hogere positie in de zoekresultaten.
  • Vergroten van het aantal bezoekers: Door hoger te ranken in zoekmachines, is de kans groter dat mensen doorklikken naar de website. Dit verhoogt het organische verkeer naar de site.
  • Verbeteren van gebruikerservaring: SEO houdt niet alleen rekening met zoekmachines, maar ook met de ervaring van de gebruikers. Verhogen van de snelheid, werking op mobiele apparaten en gebruiksvriendelijkheid dragen hieraan bij.
  • Bereiken van de juiste doelgroep: met een geode zoekwoordenanalyse kan SEO Flevoland ervoor zorgen dat de website wordt weergegeven aan mensen die op zoek zijn naar relevante informatie, producten of diensten.
  • Verhogen van geloofwaardigheid en autoriteit: Door goede content te plaatsen en kwalitatief hoogwaardige backlinks van andere betrouwbare websites te verzorgen, bouwt een website autoriteit op voor Google. Dit draagt bij aan een hogere rangschikking in zoekmachines.

Het doel van SEO Flevoland is dus om een website te optimaliseren voor zoekmachines én gebruikers, en daarmee het vergroten van de online zichtbaarheid, het aantrekken van gericht verkeer en het behalen van zakelijke doelstellingen.

SEO Flevoland

Eerste vereiste: een professionele website

Wilt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die het internet biedt? Een professionele website is daarvoor een absolute voorwaarde. De eerste indruk moet in één keer goed zijn. De website moet snel laden, een professionele lay out hebben en moet een potentiële klant snel de informatie bieden waar hij naar op zoek is. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van WordPress websites voor het MKB in allerlei branches. Hierbij hanteren we eerlijke tarieven en zijn transparant over wat u van ons kunt verwachten.

SEO Flevoland: website optimalisatie voor zoekmachines

Maar wat heeft u aan een fantastische website als deze niet gevonden wordt? Mensen zijn op zoek naar een specifiek onderwerp en gebruiken hiervoor bepaalde zoekwoorden(combinaties). Binnen de getoonde zoekresultaten klikt 80% van de bezoekers op een zoekresultaat in op de eerste pagina. Als uw website dus op pagina 2 of lager staat, heeft u pech… Uw concurrentie is gewoon beter vindbaar dan u. Wit u uw concurrentiepositie in de SERP (Search Engine Result Page) verbeteren? Dan is SEO Flevoland hiervoor de oplossing.

SEO Flevoland staat voor Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (in het Nederlands “Zoekmachine Optimalisatie”) heeft als doel het verkrijgen van hoge posities van uw website op basis van vastgestelde zoekwoorden. Dat is niet zomaar geregeld. Er zijn honderden factoren die Google gebruikt om de posities van websites in het Google resultaten overzicht te tonen. Denk bij SEO Flevoland aan bijvoorbeeld de gebruikte techniek, de laadsnelheid van de website en de autoriteit die Google aan uw domein toekent. en heeft u er wel eens bij stilgestaan dat ook de locatie waar de zoekopdracht wordt uitgevoerd van belang is? Wat heeft u aan een potentiele klant uit Limburg als u gevestigd bent in Almere? Door slim gebruik te maken van de vele mogelijkheden die Google biedt, kunnen we dit kanaliseren. Maar het allerbelangrijkste is de content (teksten en afbeeldingen). Google vergelijkt een zoekopdracht met de content met duizenden webpagina’s. Hoe beter deze aansluit bij de gebruikte zoekwoorden, hoe hoger de website rankt in de zoekresultaten.

Gratis adviesgesprek?

Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl of bel mij op telefoonnummer 06-41 46 33 02

Werkzaamheden SEO Flevoland

Voor zoekmachine optimalisatie in combinatie met SEO webdesign werken wij samen met een gespecialiseerd online marketingbureau. Zij kennen de klappen van de zweep en hebben zich ruimschoots bewezen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06-41 46 33 02. We leggen u graag onze aanpak voor SEO Flevoland uit. Maar we zijn ook eerlijk: verwacht geen topresultaten binnen enkele weken. SEO Flevoland is een marathon, en geen sprint!

SEO v.s. SEA

SEO Flevoland: SEO vs SEAHet verschil tussen SEO en SEA is heel eenvoudig. SEA staat voor Search Engine Advertising, SEO voor Search Engine Optimization. Het voordeel van SEA is dat u heel eenvoudig bovenaan in de zoekresultaten kunt komen. Het grote nadeel is dat u per klik naar uw website betaalt. Dat kan al snel oplopen tot honderden Euro’s per maand. Topposities bereiken met SEO Flevoland duurt wat langer, maar is op termijn een veel duurzamer investering. Wij adviseren u om altijd te kiezen voor SEO in plaats van SEA. Toch benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van Google Adwords? Lees dan dit artikel

Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign bouwt sinds 2012 complete WordPress CMS websites voor ZZP en MKB bedrijven. Voor iedere klant ontwikkelen wij een unieke professionele website. Uiteraard 100% responsive, uitstekend onderhoudbaar én zoekmachine vriendelijk. Een website ontwerpen gaat verder dan alleen het bouwen ervan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website logo, het schrijven van webteksten en het selecteren van afbeeldingen. U kunt dit materiaal zelf aanleveren, maar u mag het ook aan ons overlaten. Wij regelen het graag!

Professionele aanpak

Wij bieden voor iedere klant nét dat beetje extra dat nodig is voor professionele website. Op basis van een interview ontvangt u een persoonlijke, vrijblijvende  offerte. Het doel van een website is het overtuigen van uw bezoekers om voor úw bedrijf te kiezen. Daarom maken we prachtige, overzichtelijke websites zonder te verdwalen in allerlei toeters en bellen. Less is more!

Na oplevering blijven wij bereikbaar voor vragen of  een handje te helpen met het website onderhoud. Geheel ontzorgd? Met een technisch onderhoudsabonnement of een strippenkaart heeft u er geen omkijken meer naar.

Meer informatie over het bouwen van een professionele website? Bel dan met Martijn Benschop op telefoonnummer 06- 41 46 33 02 of stuur een e-mail naar info@webzeker-webdesign.nl