• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

SEO consultant tips voor de SEO content van uw website

Tips die uw website voor de zoekmachines interessanter maken

Webzeker Webdesign | SEO score SEO contentMiljoenen bedrijven en ZZP’ers krijgen het maar niet voor elkaar om hun zakelijke website in de Top-20 te krijgen van de belangrijkste zoekmachines. Het gevolg is, dat er via de website geen aanvragen binnenkomen. De enige manier om via het internet aanvragen binnen te halen zijn Adwords advertenties. Op zichzelf hoeft dit geen probleem te zijn, wanneer de inkomsten de advertentiekosten ruimschoots overtreffen. Helaas is dat niet altijd het geval en lopen de kosten voor Adwords advertenties al snel in de spreekwoordelijke papieren. Wanneer u als MKB bedrijf of ZZP’er wilt profiteren van de vele kansen die de zoekmachines bieden, zult u een gecertificeerde SEO consultant moeten inhuren. Hij kan voor u in kaart brengen wat de oorzaak is van de matige posities en hoe u dit probleem kunt oplossen.

Werkwijze gecertificeerde SEO consultant

Eerst worden door de webdesigner en webdeveloper van Webzeker Webdesign alle technische aspecten van uw zakelijke website onderzocht. Wellicht zitten er bugs in de website die er voor zorgen dat de spiders van de zoekmachines niet overal goed bij kunnen komen. Een technisch probleem dat regelmatig voorkomt zijn plug-ins die met elkaar conflicteren. Wanneer er geen technische oorzaak gevonden is, gaan we de SEA SEO content onder de loep nemen. De SEO consultant doet dit door aan de opdrachtgever te vragen op welke zoekwoorden combinaties hij graag gevonden zou willen worden. Op basis van deze zoekwoorden combinaties wordt een positiescan gemaakt. Tevens wordt op basis van de inhoud (SEO content) gekeken of er zoekwoorden combinaties zijn die qua SEO score ook interessant zijn voor het bedrijf. Tenslotte wordt aan de opdrachtgever een analyse met maatwerkadvies verstrekt.

Matig presterende websites hebben te weinig unieke SEO content

Uit de analyse van de SEO consultant komt vaak naar voren, dat voor de spiders van de zoekmachines de SEO content niet uniek genoeg is. Door onder meer linkbuilding toe te passen en de website te verrijken met SEO content op basis van de Spider Spectrum Analyse wordt de website interessanter. Het gevolg zal zijn, dat op de middellange termijn het aantal posities binnen de zoekmachines fors zal stijgen. Voor relevante SEO content tips van de SEO consulent neemt u contact met ons op.