• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

SEA SEO Webzeker Webdesign

De SEA SEO specialist Friesland Flevoland Drenthe Overijssel

Met grote regelmaat krijgen wij de vraag voorgelegd waar de termen SEA SEO voor staan en wat voor een MKB bedrijf het meest geschikt is om in te schakelen. Om hier een passend antwoord op te kunnen geven is het van belang, dat we eerst de veelgebruikte termen SEA en SEO uitleggen.

SEA = Search Engine Advertising = adverteren in zoekmachines

Webzeker Webdesign | SEA SEODe term SEA is ondanks het ontbreken van de interpunctie een afkorting. Het staat voor Search Engine Advertising. Zoekmachines als Google bieden bedrijven de mogelijkheid om te adverteren bij de zoekresultaten van een specifieke zoekopdracht. Zeker wanneer u als bedrijf niet op de eerste pagina van de zoekresultaten naar boven komt biedt SEA uitkomst. In het geval van Google zijn dat Adwords advertenties die boven en aan de rechterzijde van de zoekresultaten staan. U betaalt per click. Op zichzelf eerlijk. Alleen in de praktijk blijkt in sommige markten het rendement tegen te vallen, omdat concurrenten bewust op een Adwords advertentie klikken om het dag budget op te maken. Als bedrijf kunt u er ook voor kiezen om buttons te plaatsen of advertenties in advertentie platforms als Marktplaats. Echter ook bij Marktplaats krijgt u in nog sterkere mate te maken met het clickgedrag van concurrenten. Onze gecertificeerde SEA specialist is bekend met deze problematiek en kan het rendement van uw advertentiebudget toch verbeteren.

SEO = Search Engine Optimization = Zoekmachine Optimalisatie

De term SEO staat voor Search Engine Optimization of te wel Zoekmachine optimalisatie. In Jip en Janneke taal de kunst om een website zo hoog mogelijk geïndexeerd te krijgen in de eerste 10 zoekresultaten (organische zoekresultaten) van een zoekterm waarop binnen de zoekmachines gezocht wordt. Websites die gratis in de top-10 van deze resultaten naar boven komen kunnen rekenen op een groot aantal bezoekers. Wanneer u het woord SEO in Google intikt kunt u hier 453.000.000 pagina’s over lezen met specialisten die het allemaal weten. Als SEA SEO specialist in Lemmer durven wij te stellen dat niemand het exact weet. Dat maakt het ook zo uitdagend. Dankzij ons unieke samenwerkingsverband met de SEO specialist MKB durven wij te stellen dat wij uitstekende resultaten weten te realiseren voor bedrijven die voor een SEO geoptimaliseerde MKB website kiezen.

Samenvattend SEA SEO

Wat het beste voor uw MKB bedrijf of specifieke dienstverlening is hangt af van de branche waarin u werkzaam bent. Wij nodigen u daarom uit voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op te nemen.