• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Welkom bij Webzeker Webdesign

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Martijn Benschop, eigenaar van Webzeker Webdesign uit Lemmer

Over Martijn

Sinds mijn start in 1998 heb ik al heel wat jaren werkervaring opgedaan in de automatisering. Ik ben begonnen als applicatieprogrammeur bij de publieke omroepen, en ben later bij de Nederlandse Zorgautoriteit doorgegroeid naar informatieanalist / projectleider.

In 2012 heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen met Webzeker Webdesign. Waarom? Ik wilde dingen op mijn eigen manier doen. Zelf de beslissingen nemen en daarvoor verantwoordelijk zijn. Het bouwen van websites omvat het hele traject waarin ik mijn ervaring als projectleider, informatieanalist én programmeur in één functie kan combineren. Dáár kan ik mijn ei in kwijt!

Over ons | Martijn Benschop

Voorbeelden van opgeleverde websites

Benieuwd wat wat voor websites wij bouwen?
Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van recent opgeleverd werk.
Klik op een afbeelding om de website te bekijken

Mijn aanpak

Het is voor mij belangrijk mijn klanten te kennen. Dat leidt tot een goede samenwerking en de beste resultaten. Daarom besteed ik veel tijd aan de eerste kennismaking. Zo’n intake gesprek kan zomaar twee uur duren. Dat is een flinke investering. Maar daarna weet u als opdrachtgever wie ik ben en wat u van mij mag verwachten. En ik kan me een goed beeld vormen van u als mens en waar u naar op zoek bent.

Nadat alles netjes is uitgewerkt en afgesproken, ga ik aan de slag. Ik probeer mijn opdrachtgevers continue te betrekken bij het ontwikkelproces en bouw regelmatig afstemmomenten in. Het is voor mij ontzettend belangrijk dat een klant “tevreden de deur uit gaat”. Daarom streef ik altijd naar 100% tevredenheid, al betekent dat soms extra werk dat ik niet direct in rekening kan brengen.

Na oplevering blijf ik bereikbaar voor vragen of een kleine aanpassing aan een website die ik heb gebouwd. Vaak als een stukje kosteloze nazorg.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons met een korte vraag of een uitgebreid intake gesprek. Wij helpen u graag verder!

Over ons | Professioneel webbouwer Webzeker Webdesign

Mijn beloften

  • Ik ben van tevoren duidelijk over wat u van mij mag verwachten en wat daarvan de kosten zijn. Maar we maken ook duidelijke afspraken wat ik van u nodig heb. Samenwerking is het sleutelwoord

  • Ik doe mijn uiterste best om een fantastische website voor u te bouwen. Ook als daarvoor een stukje extra werk van mijn kant voor nodig is.

  • U krijgt een unieke website. Ik gebruik géén voorgebakken templates, maar start met een nieuwe WordPress installatie en bouw de website vanaf scratch op.

  • Ik ben bereikbaar. Vóór, tijdens, maar ook ná het project neem ik de telefoon op en doe mijn uiterste best u als professioneel webbouwer te helpen.

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie! Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Wat anderen over ons zeggen