Over ons: Martijn Benschop – eigenaar

Mijn naam is Martijn Benschop. Ik ben sinds 1998 werkzaam in de automatisering. Zoals de meeste automatiseerders ben ik begonnen als applicatieprogrammeur. De eerste jaren ben ik gedetacheerd geweest bij verschillende opdrachtgevers als de Vara, Tros en de EO.

In 2002 heb ik gekozen voor meer vastigheid en ben in dienst getreden bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Hier ben ik van programmeur doorgegroeid naar informatieanalist en later projectmanager. Tijdens deze periode heb ik mijn HBO- studie bedrijfskundige informatica met succes afgerond.

Martijn Benschop

Begin 2012 heb ik ervoor gekozen voor mijzelf te beginnen met het ontwerpen en bouwen van websites. Na me te hebben verdiept in de verschillende technieken en het volgen van diverse cursussen, heeft dit op 1 april 2012 geleid tot de oprichting van Webzeker Webdesign.

Mijn motivatie hiervoor is het combineren van de vaardigheden die ik in de loop van de jaren heb opgedaan: het opstellen van een gedegen ontwerp en dat vertalen naar een goed gestructureerd programma zonder de projectmatige aspecten uit het oog te verliezen. Verder combineert het van huis uit werken zich uitstekend met ons gezinsleven. Door ’s avonds wat extra uren te maken, kan ik overdag wat meer tijd doorbrengen met onze twee jonge kinderen Nynke en Daan.

Over ons: Webzeker Webdesign

Webzeker Webdesign richt zich op het bouwen en onderhouden van websites op basis van bekende CMS systemen WordPress en Joomla. Het grote voordeel hiervan is dat u zelf, zonder technische kennis, de inhoud van uw website kunt wijzigen.

Natuurlijk is Webzeker Webdesign niet het enige bureau dat deze diensten aanbiedt. In een markt met veel concurrentie onderscheiden wij ons op basis van een aantal kernwaarden:

Duidelijkheid naar de klant, afspraak = afspraak

Voordat we beginnen aan het project voor het bouwen van uw website, weet u waar u aan toe bent. Als de eerste spade in de grond gaat, staat alles netjes op papier in de vorm van een door u goedgekeurd plan van aanpak. We spreken in overleg de mijlpalen af, en deze realiseren we. We maken duidelijke afspraken over de verantwoordelijkheden na oplevering. U ontvangt een Nederlandstalige handleiding, specifiek geschreven voor uw website

Meedenken met de klant

Natuurlijk heeft u een idee in uw hoofd op het moment dat u besluit een website te laten bouwen. Misschien heeft u zelfs al een huisstijl of logo bedacht. Maar het blijft lastig dit te concretiseren. Met onze ervaring in informatieanalyse en functioneel ontwerpen kunnen wij u helpen uw ideeën te vertalen naar een goed doordachte website. Een stukje persoonlijke begeleiding is hierbij vanzelfsprekend.

Uw inbreng is leidend

Bij het ontwerpen van uw website houden wij zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Webzeker Webdesign beschouwt uw website als maatwerk die op uw persoonlijke voorkeuren moet zijn afgestemd. Soms is het moeilijk voor te stellen hoe een bepaald idee er “in het echt” uitziet. In zo’n geval kunnen wij een prototype van een onderdeel van uw toekomstige website op een afgeschermde locatie op het internet plaatsen zodat u uw idee kunt beoordelen.

Keep It Simple, Stupid! (KISS principe)

Eén van de belangrijkste dingen in automatiseringsprojecten is: hou het simpel! Dat betekent absoluut niet dat wij voor u een saaie, kale website bouwen. Maar door bij de basis te blijven en gebruik te maken van technologie die zich heeft bewezen, leveren we een stabiele website die weinig onderhoud nodig heeft en zich bovendien gemakkelijk laat uitbreiden.