• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Onderhoud en beveiliging

Op het moment dat wij uw website opleveren, is deze natuurlijk helemaal naar uw wensen. Alle teksten en afbeeldingen staan erop zoals ú dat heeft aangegeven. Ook de gebruikte software is helemaal up-to-date. Maar een website is niet statisch. Na verloop van tijd wilt u misschien een stukje tekst aanpassen of een nieuwe pagina toevoegen. Wellicht zijn er ook nieuwe software versies uitgekomen die moeten worden geïnstalleerd.

Op deze pagina vertellen we meer over het aanpassen en updaten van uw website na oplevering

Zelf uw website aanpassen

Wij bouwen uw website in WordPress. Het grote voordeel hiervan is dat u geen technische kennis nodig heeft om teksten en afbeeldingen te wijzigen. Ook het toevoegen van een extra pagina is een eenvoudig klusje. U werkt vanuit een intuïtief dashboard waarmee u makkelijk wijzigingen kunt doorvoeren.

Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij een handleiding geschreven waarin de belangrijkste onderwerpen voor het beheer van een WordPress website zijn beschreven. Verder kunnen wij een kosteloze demonstratie geven. Dit kan bij u op locatie, bij ons op kantoor of via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Onderhoud en beveiliging

Kosteloze nazorg

We ook na oplevering van uw website bereikbaar. Bij vragen of een incidentele aanpassing helpen u graag. Gratis als een stukje service van onze kant.

Heeft u grotere aanpassingen? Ons standaard uurtarief voor het doorvoeren van wijzigingen aan een bestaande website is € 89,00 exclusief BTW. U kunt ook een strippenkaart afnemen waarmee u van tevoren uren inkoopt. Het uurtarief is dan lager:

  • 2 uren: € 160,00 (€ 80,00 per uur)

  • 4 uren: € 300,00 (€ 75,00 per uur)
  • 10 uren: € 700,00 (€ 70,00 per uur)

Website beveiliging

Beveiliging en onderhoud

Een belangrijk onderdeel van het beheren van een website is beveiliging. Net als met uw smartphone of laptop, komen er regelmatig updates uit voor de gebruikte software. Om uw website veilig te houden tegen bijvoorbeeld hackers, moeten deze regelmatig worden geïnstalleerd.

Een tweede belangrijk aandachtspunt is het maken van back-ups. Als er toch een probleem ontstaat met uw website (bijvoorbeeld een storing, hack of vastgelopen update), heeft u altijd een kopie achter de hand.

3 manieren om uw website veilig te houden

Het updaten van uw website is dus uitermate belangrijk. Verreweg de meeste problemen met websites ontstaan door verouderde software. U kunt dit op 3 manieren aanpakken:

  • Zelf handmatig updates installeren en back-ups draaien. Dit is allemaal uitgebreid beschreven in de handleiding die u bij oplevering van ons heeft ontvangen.

  • Wij kunnen uw website instellen zodat updates automatisch worden geïnstalleerd zodra deze uitkomen. Ook het maken van een back-up kan worden geautomatiseerd. Zie dit artikel dat wij hierover hebben geschreven.

  • Een technisch onderhoudsabonnement bij ons afnemen. Hiermee nemen we u alles uit handen en en is het risico voor ons als er tóch iets misgaat. Lees hieronder verder wat wij dan voor u doen

Martijn Benschop - Eigenaar Webzeker Webdesign

Vragen? Bel Martijn Benschop op 06 – 41 46 33 02

Technisch onderhoudsabonnement

Met het afsluiten van een technisch onderhoudsabonnement bent u compleet ontzorgd. Wij nemen uw website in beheer en zorgen ervoor dat deze up-to-date blijft. Gaat er toch iets mis (bijvoorbeeld door een storing na een update of een hack)? Wij zorgen ervoor dat uw website weer online komt! Een overzicht van de werkzaamheden die wij iedere 2 maanden uitvoeren als u een technisch onderhoudsabonnement bij ons afneemt:

Kosten technisch onderhoudsabonnement

De kosten voor ons technisch onderhoudsabonnement bedragen € 24,00 exclusief BTW per maand (facturering vindt vooraf plaats). Een technisch onderhoudsabonnement wordt afgesloten voor een periode van 12 maande na oplevering van de website. Na afloop heeft u de keuze dit te verlengen of te beëindigen.

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie! Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over: