Onderhoud en beveiliging van een website zijn uitermate belangrijk. Uw WordPress of Joomla website is, net als iedere andere website, voor iedereen ter wereld toegankelijk. Niet alleen voor uw klanten, maar ook voor minder goedwillende partijen. Daarom komen regelmatig (beveiligings) updates uit voor het CMS en en de geïnstalleerde software. Om het beveiligingsniveau van uw website actueel te houden, moeten deze regelmatig worden geïnstalleerd.

Een tweede belangrijk aandachtspunt is het maken van backups. Mocht er om wat voor reden dan ook een probleem ontstaan met uw website, dan heeft u altijd een kopie achter de hand. Het installeren van updates en het maken van backup bestanden in WordPress en Joomla is relatief eenvoudig.

Onderhoud en beveiliging niet zelf doen?

Webzeker Webdesign biedt een website onderhoudsabonnement aan. Hiermee nemen wij u de zorgen van het installeren van updates en het maken van back-ups uit handen. Binnen dit abonnement lopen wij periodiek uw website even helemaal door en testen de belangrijkste functies. De kosten voor dit abonnement bedragen € 199,00 exclusief BTW per jaar.

Binnen dit abonnement voeren wij iedere twee maanden de volgende werkzaamheden voor u uit:

  • Controle op noodzakelijke updates

  • Indien nodig: installatie van deze onderdelen

  • Controle van de belangrijkste technische parameters

  • Maken van een back – up van uw website

  • Beheren van de 3 meest recente back-up bestanden

  • Opstellen van een rapport over de uitgevoerde werkzaamheden

Firewall

In combinatie met ons website onderhoudsabonnement kunnen wij voor Joomla ook een firewall installeren. Deze legt een extra schil om uw website waardoor deze nog beter is beschermd tegen aanvallen van buitenaf. Zo ontvangen wij direct een e-mail als iemand op uw website probeert in te breken. Ook kunnen wij op basis van IP adressen personen, bedrijven of hele landen blokkeren en een actieve scanner activeren. Het tarief voor het bewaken van uw website met een firewall bedraagt € 49,00 Exclusief BTW per jaar.