• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Gevonden worden op Google

Gezien en gevonden worden in de Top-20 is een must

Voor MKB bedrijven en ZZP’ers is het van groot belang dat hun website op de belangrijke zoektermen in de Top-20 gevonden wordt. Wanneer we onder de belangrijkste zoekwoorden niet gevonden worden op Google, dan is de kans op spontane respons vrijwel uitgesloten en loopt u 24/7 aanvragen mis. U verliest op termijn marktaandeel aan klanten die wel in de Top-20 gevonden worden op Google. U zult beslist stappen moeten ondernemen! De spontane instroom van nieuwe relaties zal namelijk fors gaan stagneren, omdat het zoekverkeer vrijwel volledig plaatsvindt binnen de zoekmachines.

Drie opties goed gevonden worden op Google

Webzeker Webdesign | Gevonden worden op GoogleAls MKB bedrijf of ZZP’er heeft u drie opties die er voor kunnen zorgen om gevonden te worden op Google. De eerste mogelijkheid is te gaan werken met Google Adwords (SEA). Deze advertenties zorgen direct voor resultaat, omdat deze advertenties de mogelijkheid bieden om boven alle organische zoekresultaten te komen staan. U betaalt per daadwerkelijk click. Een probleem is, dat de prijs per click kan oplopen tot boven de € 10,00 en dat concurrenten op uw advertentie klikken om u op kosten te jagen.

U kunt ook voor zoekmachine optimalisatie kiezen. In het vakjargon ook wel SEO genoemd. Webzeker Webdesign Friesland werkt al vele jaren op exclusieve basis nauw samen met de SEA SEO Specialist MKB. Om optimaal van SEO gebruik te kunnen maken zal uw zakelijke website SEO geoptimaliseerd gebouwd moeten worden. De vraag is of dat met uw huidige website mogelijk is. Het voordeel van SEO is, dat u op den duur in de beter gewaardeerde organische resultaten van de zoekmachines naar boven komt.

Tenslotte kunt u kiezen voor een combinatie van SEA en SEO. Deze combinatie zorgt er voor dat u direct resultaat krijgt van uw advertenties (SEA) en geleidelijk van de SEO inspanningen. Deze mix wordt door veel MKB bedrijven en ZZP’ers toegepast en kunnen wij voor u verzorgen.

Voor meer informatie over gevonden worden op Google raadpleegt u contact