Een goed logo laat in één oogopslag zien waar uw bedrijf voor staat. De keuze voor een goed logo is dus enorm belangrijk. Het staat niet alleen op uw briefpapier maar ook op alle digitale uitingen waaronder uw MKB- website. Bij het ontwerpen van een website gebruiken wij uw logo als uitgangspunt. Kleurgebruik, lettertype en uitstraling worden overgenomen op de website.

De meeste MKB- ondernemers die een website laten ontwikkelen, hebben al een logo. Maar wat als u hier nog niet over beschikt op het moment dat u een nieuwe WordPress website laat bouwen? Net als het bouwen van een website, het schrijven van webteksten en het maken van professioneel fotomateriaal is het ontwikkelen van een goed doordacht logo werk voor specialisten. U kunt natuurlijk zelf op internet op zoek gaan naar een bedrijf dat een logo voor u kan maken. Maar er zijn honderden aanbieders met zeer uiteenlopende tarieven voor het maken van een digitaal logo. Als u bij ons een maatwerk WordPress website laat ontwikkelen, nemen wij deze zorgen uit handen.

We hanteren hierbij de volgende werkwijze:

  1. Om een beeld te krijgen van uw voorkeuren, vragen wij u dit formulier te downloaden en in te vullen.
  2. Op basis van uw input ontvangt u 3 logo’s van verschillende ontwerpers.
  3. U kiest het logo dat u het meeste aanspreekt.
  4. Is dit nog niet helemaal naar wens? Wij laten dit logo aanpassen tot u helemaal akkoord bent, ook als hier 10 review rondes voor nodig zijn.
  5. Is logo helemaal naar uw tevredenheid? Dan leggen wij het definitief vast.
  6. Wij plaatsen het nieuwe logo op de website die wij voor u gaan bouwen.
  7. U ontvangt het logo voor uw eigen gebruik in de verschillende digitale formaten waaronder .jpg, png en .eps. Dit laatste formaat wordt een vectorbestand genoemd en is uitermate geschikt voor grote afdrukken op bijvoorbeeld banners en t-shirts. Handig toch?

Bekijk onze tarieven voor het ontwikkelen van een professioneel logo onze tarievenpagina

Enkele voorbeelden van logo’s die wij op deze wijze hebben opgeleverd:

Logo Webzeker Webdesign
Logo Huisartsenpraktijk Marknesse
Logo Costa Investments Real Estate
Logo Damstra Techniek