Een drukke periode...De afgelopen maanden hebben we weer vele nieuwe projecten mogen uitvoeren voor tevreden klanten. Naast klussen voor nieuwe opdrachtgevers, hebben we ook enkele websites omgebouwd van Joomla naar WordPress (Sikkema Projectbegeleiding en Kuipers van den Berg) waardoor ze weer aan de meest recente specificaties voldoen.

We hebben diverse meertalige websites opgeleverd (bijvoorbeeld Huurteam Leeuwarden). Maar we zijn bijzonder trots op onze eerste Fries/Nederlandstalige website: Skriuwerij Liderke.

Wist u trouwens dat een meertalige website helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn? Door gebruik te maken van Google translate hoeft deze alleen in het Nederlands te worden gebouwd en Google doet de rest. Zie voor een voorbeeld N3Projects. Deze website start in het Nederlands, maar met de taalkeuze- module onder de hoofdfoto kan eenvoudig worden geschakeld naar (in dit geval) Engels. Meerde talen kunnen met enkele muisklikken worden toegevoegd.

Tot onze nieuwe opdrachtgevers behoren verder het Verzekeringshuys in Dordrecht, Dennis Brugman Fotografie in Kampen, De Jong beveiliging en Techniek in Boornzwaag en VOF Pion in Tilburg. Ten slotte hebben we een tweede website voor een bestaande klant mogen realiseren: Betondokter in Drachten.

Ook interesse in het laten bouwen van een professionele website?

Neem dan gerust contact op met Webzeker Webdesign. Op basis van een intake gesprek stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.