• Wordpress websites vanaf € 799,00

  • Kant – en – klaar opgeleverd

  • Eenvoudig beheer en onderhoud

Contact met Webzeker Webdesign

Wij behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Daarom kunt u ons tijdens kantooruren altijd contact met ons opnemen. In de regel beantwoorden wij uw e-mail bericht binnen 3 werkdagen. Over het algemeen zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend voor u bereikbaar.

Wij gooien een website niet over de schutting als deze is opgeleverd. Wij begrijpen dat u soms vragen heeft of een kleine aanpassing wilt laten doen. Bel of mail ons gerust, wij zijn u graag van dienst met een stukje nazorg.

Webzeker Webdesign | Professionele MKB websites

Bedrijfsgegevens

Over Martijn Benschop

Martijn BenschopSinds mijn start in 1998 heb ik al heel wat jaren werkervaring opgedaan in de automatisering. Ik ben begonnen als applicatieprogrammeur bij de publieke omroepen, en ben later bij de Nederlandse Zorgautoriteit doorgegroeid naar informatieanalist / projectleider.

In 2012 heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen met Webzeker Webdesign. Waarom? Ik wilde dingen op mijn eigen manier doen. Zelf de beslissen en daarvoor verantwoordelijk zijn. Het bouwen van websites omvat het hele traject waarin ik mijn ervaring als projectleider, informatieanalist én programmeur in één functie kan combineren. Dáár kan ik mijn ei in kwijt!

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie! Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over: