Graag wil ik u mededelen dat ik een nieuwe online marketing partner heb gevonden!

Ik heb samen met het online marketing bureau “Marketing Concepts” de handen ineen geslagen om naast mijn diensten als webbouwer ook online marketing diensten aan te kunnen bieden.

Marketing-Concepts.nl is opgezet door twee online marketeers, die vanuit de ervaring en kennis bij meerdere grote online marketing bureaus een eigen bureau zijn begonnen. Zij vonden dat het tijd werd voor een “frisse wind” in het online marketing landschap, oftewel: een nieuwe manier van online marketing!

En wat houdt deze nieuwe manier van online marketing in? Eigenlijk een verandering in alles waar de klanten van de online marketing bureaus mee zaten. Denk bijvoorbeeld aan lange contracten waar je niet vanaf kan, dure tarieven van €100+ per uur die uiteindelijk door een stagiair worden gedaan of vage werkzaamheden waar je niet open en eerlijk over kon communiceren.

Nee, zo willen zij niet werken. Hoe Marketing Concepts wel werkt? Zij denken mee met onze klanten en zijn altijd flexibel en transparant. Dat wil zeggen dat zij niet met contracten werken, bij ons is het maandbedrag en aantal uren per maand altijd flexibel. Loopt het een keer wat minder met de zaak? Geen probleem, dan denken zij gewoon mee en gaan we het gesprek aan hoe zij u kunnen helpen.

Daarnaast werkt Marketing Concepts met Whatsapp groepen om korte lijntjes te hebben en snel te kunnen schakelen met onze opdrachtgevers en komen we het liefst elke maand een keer langs om de voortgang te bespreken en ideeën uit te wisselen.

Nog een groot voordeel van Marketing-Concepts: Zij hebben naast het werk als online marketeers ook nog eigen webshops en websites. Hierdoor zijn het niet alleen online marketeers, maar ook ondernemers die elke dag alles uit de kast halen om de eigen webshops en websites te verbeteren. Dit maakt de perfect combinatie tussen de bureau ervaring én ondernemerschap.

Hierdoor weten zij precies wat ondernemers willen én vooral nodig hebben om (online) nog meer uit het bedrijf te halen!

Benieuwd wat Marketing-Concepts voor uw bedrijf, website of webshop kan betekenen? Neem dan nu contact op met Hessel of Stan via het contactformulier op www.marketing-concepts.nl of door te mailen naar info@marketing-concepts.nl. Zij denken graag met je mee en kunnen altijd vrijblijvend even meekijken naar alle (online) mogelijkheden!