Home2024-04-26T09:57:27+02:00

Op zoek naar een professionele website?

Welkom bij Webzeker Webdesign, dé website specialist voor het MKB

Een WordPress website vanaf € 799,00

Wij bouwen een compleet werkende WordPress website voor een vast bedrag. Eenvoudig in beheer en onderhoud. Wij kunnen alles verzorgen: domein, hosting, logo, teksten, aanmelden bij Google, back-ups en installeren van updates. Duidelijke afspraken, geen gedoe achteraf.

Ervaren webdesign bureau

Wij zijn een gepassioneerd webdesign bureau met jarenlange ervaring en hebben honderden websites mogen bouwen voor tevreden klanten. We kiezen voor een persoonlijke aanpak en gaan tot het uiterste om de wensen van onze opdrachtgevers te realiseren.

Een website laten maken

Een professionele website voor een vaste prijs

Bent u op zoek naar een professionele webdesigner?  Welkom bij Webzeker Webdesign! Wij bouwen hele mooie professionele websites waarmee u zich onderscheidt van de concurrentie.

 • Eén website voor desktop, laptop én smartphone (responsive design)

 • Zelf makkelijk pagina’s toevoegen en bewerken met WordPress CMS

 • Vanaf € 799,00 binnen twee weken online met uw nieuwe website

 • Optioneel verzorgen wij teksten, logo, afbeeldingen en onderhoud

Wij maken moderne websites voor een vaste prijs. U kunt bij ons al een complete premium website laten maken voor € 799,00. Door gebruik te maken van het populaire WordPress systeem, kunt u deze zelf prima onderhouden. Pagina’s toevoegen, een stukje tekst wijzigen of een afbeelding  plaatsen is zeer eenvoudig. Wilt u een professionele website laten bouwen maar ziet u op tegen de investering? Overweeg dan eens om een website te leasen.

Wat mag u van ons verwachten?

Eigenlijk heel simpel: een professionele WordPress website waar u jaren mee vooruit kunt. We nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en leggen dat vast in een vrijblijvend voorstel. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag en maken een uniek webdesign. Tijdens het project zijn er voldoende afstem momenten en is er voor u gelegenheid om bij te sturen. Hierbij gaan we dóór totdat u helemaal tevreden bent. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem eens een kijkje bij onze diensten.

Webzeker Webdesign | Professionele WordPress websites

Na oplevering

Na oplevering helpen we u op weg met uw website. Dit kan met een persoonlijke of online demonstratie. We  blijven bereikbaar voor vragen en leveren WordPress hulp. Ook ‘s avonds en in het weekend. Wilt u er helemaal geen omkijken naar hebben? Wij bieden verschillende abonnementsvormen voor onderhoud en beheer.

Vragen? Neem gerust contact op via telefoonnummer 06 – 41 46 33 02 of stuur een email naar info@webzeker-webdesign.nl

Webzeker Webdesign

“You will never get a second chance to make a first impression”

You will never get a second chance to make a first impression

Voor al onze websites geldt:

 • Gebruiksvriendelijk CMS (WordPress, Joomla)

 • Kant- en klaar opgeleverd

 • Configuratie SSL (https – verbinding)

 • Koppeling naar uw social media accounts

 • Bemiddeling bij de aanschaf van stockfoto’s

 • Inclusief fotopresentatie, contactformulier en Google Maps locatiekaartje

 • De mogelijkheid voor professioneel SEO webdesign (Search Engine Optimization: SEO)

 • 100% responsive: één website voor alle schermformaten

 • U wordt 100% eigenaar van de website

 • Eenvoudig uit te breiden of aan te vullen

 • Inclusief Nederlandstalige handleiding

 • Optionele onderhoudscontracten

 • De mogelijkheid voor het laten schrijven van professionele webteksten

 • Ook na oplevering van uw website blijven wij beschikbaar voor vragen en advies

Tarieven

De tarieven voor een website zijn opgebouwd uit verschillende componenten. Daarom is het soms lastig aan te geven wat complete website nu precies kost en hebben wij een aantal voorbeelden van pakketten samengesteld. Meer of minder wensen? Wij maken graag een offerte op maat!

MKB website

€ 799,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1399,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1699,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Zelf bouwen of een WordPress website laten maken?

Twijfelt u tussen het zelf bouwen van een website of een WordPress website te laten maken? Het grote voordeel van zelf maken is natuurlijk de lage kosten. Maar een professioneel resultaat bereikt u alleen met een webdesigner die ervaring heeft met WordPress websites. In dit artikel zetten wij de achtergronden, voor- en nadelen overzichtelijk op een rijtje

Zelf bouwen of een WordPress website laten maken?

Twijfelt u tussen het zelf bouwen van een website of een WordPress website te laten maken? Het grote voordeel van zelf maken is natuurlijk de lage kosten. Maar een professioneel resultaat bereikt u alleen met een webdesigner die ervaring heeft met WordPress websites. In dit artikel zetten wij de achtergronden, voor- en nadelen overzichtelijk op een rijtje

Wat anderen over ons zeggen

Wij zijn Top Pro partner
van Trustoo en scoren een 9,8!

Onderhoud en beveiliging

Onderhoud en beveiligingOnderhoud en beveiliging zijn belangrijk. Wij leveren uw website op met de meest actuele programmaversies. Maar om het beveiligingsniveau van een website actueel te houden, is het noodzakelijk (beveiligings) updates te installeren zodra deze beschikbaar komen. Ook is het verstandig af en toe een back-up te maken. Voorkomen is beter dan genezen toch? Gelukkig is dit binnen WordPress allemaal heel eenvoudig. Heeft u geen tijd of zin om dit zelf te doen? U kunt een onderhoudsabonnement afsluiten waarmee wij u alles uit handen nemen.

Even voorstellen

Martijn BenschopMijn naam is Martijn Benschop, eigenaar van Webzeker Webdesign.

Op basis van uw input en mijn ervaring bouw ik voor u een unieke, geheel op maat gemaakte website. Mijn kracht ligt in het feit dat ik in staat ben uw wensen te vertalen naar een technisch hoogwaardig product.

Webzeker Webdesign streeft naar 100% tevredenheid. Daarom zijn wij altijd bereikbaar, ook vaak ’s avonds en in het weekend. Zonder overdrijven: wij hebben vrijwel alleen maar tevreden klanten, en daar ben ik trots op!

Nieuws

De wereld van webdesign verandert continue. In deze rubriek houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook publiceren wij regelmatig handige tips.

WordPress automatisch updaten

By |

WordPress automatisch updaten Het installeren van updates is een belangrijk onderdeel van het beheer van uw WordPress website. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook om de verschillende componenten van een website compatibel te houden. Naast de WordPress website zelf, moeten ook de geïnstalleerde plugins en thema's regelmatig worden geüpdatet. Gelukkig is hier geen technische kennis voor nodig: WordPress, de plug-ins én thema's hebben de mogelijkheid om te updaten. Waarom is updaten zo [...]

Installatie van een WordPress website

By |

Wist u dat de installatie van WordPress helemaal niet moeilijk is? Technische computervaardigheden zijn handig, maar met een goede voorbereiding en stappenplan niet moeilijk. In dit artikel helpen we u stap - voor - stap door het installatieproces van een WordPress website. Hou er a.u.b. wel rekening mee dat u na een WordPress installatie nog niet klaar bent. U heeft een werkende website, maar deze moet nog voorzien worden van een mooie [...]

Domeinnaam en hosting pakket registreren

By |

Om een website op het internet te kunnen plaatsen heeft u een domeinnaam en een hosting pakket nodig. Dat klikt ingewikkeld, maar in de praktijk valt dit enorm mee. In dit artikel leggen we kort en duidelijk uit wat deze termen precies inhouden, en hoe u deze het beste kunt aanvragen. Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is een unieke en leesbare webadresnaam die mensen gebruiken om websites te vinden [...]

Maak kennis met Webzeker Webdesign

Neem contact met ons op en ontvang binnen 3 uur een reactie! Liever telefonisch contact? Bel 06-41 46 33 02

Ik wil graag meer weten over:

Ga naar de bovenkant