Home2022-06-29T12:19:11+02:00

Op zoek naar een professionele website?

Welkom bij Webzeker Webdesign, dé website specialist voor het MKB

Vrijblijvend intake gesprek plannen?

Een website laten maken

Een allesbepalende eerste indruk

Een website is de digitale etalage van uw MKB bedrijf. Uw producten of diensten moeten op een toegankelijke, gestructureerde wijze aan uw bezoekers worden gepresenteerd. Een potentiële klant zal altijd eerst uw website bezoeken en beslist vaak binnen enkele seconden. Hier kunt u dus veel winnen of verliezen. Goed webdesign is dus enorm belangrijk:

You will never get a second chance to make a first impression”

Wij bouwen professionele websites voor de zakelijke markt. Hiervoor gebruiken wij moderne technieken als WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem om websites mee te bouwen. Na oplevering heeft u met WordPress de regie over uw eigen website. U kunt eenvoudig zelf pagina’s toevoegen en teksten wijzigen. Uiteraard bouwen wij uw website 100% responsive, waardoor deze uitstekend bruikbaar is op PC’s, tablets en smartphones.

Het project

We zetten alles eerst netjes op papier en verzorgen het complete traject. Wij kunnen u alles van ontwerp tot livegang uit handen nemen. Denk hierbij aan hosting en domeinnaamregistratie, ontwerpen van de website, ontwikkelen van een logo, schrijven van teksten, aankoop van afbeeldingen en beheer na oplevering. Heeft u zelf al afbeeldingen of teksten? Dan plaatsen wij deze.

Na oplevering

Na oplevering helpen we u op weg met uw website en blijven we bereikbaar voor vragen. Vaak ook ‘s avonds en in het weekend. Wilt u er helemaal geen omkijken naar hebben? Wij bieden verschillende abonnementsvormen voor onderhoud en beheer.

Vragen? Neem gerust contact op via telefoonnummer 06 – 41 46 33 02 of stuur een email naar info@webzeker-webdesign.nl

Voor al onze websites geldt:

 • Gebruiksvriendelijk CMS (WordPress, Joomla)

 • Kant- en klaar opgeleverd

 • Configuratie SSL (https – verbinding)

 • Koppeling naar uw social media accounts

 • Bemiddeling bij de aanschaf van stockfoto’s

 • Inclusief fotopresentatie, contactformulier en Google Maps locatiekaartje

 • De mogelijkheid uw website te optimaliseren voor zoekmachines (search engine optimization: SEO)

 • 100% responsive: één website voor alle schermformaten

 • U wordt 100% eigenaar van de website

 • Eenvoudig uit te breiden of aan te vullen

 • Inclusief Nederlandstalige handleiding

 • Optionele onderhoudscontracten

 • De mogelijkheid voor het laten schrijven van professionele webteksten

 • Ook na oplevering van uw website blijven wij beschikbaar voor vragen en advies

Bekijk onze tarieven

Tarieven

De tarieven voor een website zijn opgebouwd uit verschillende componenten. Daarom is het soms lastig aan te geven wat complete website nu precies kost en hebben wij een aantal voorbeelden van pakketten samengesteld. Meer of minder wensen? Wij maken graag een offerte op maat!

MKB website

€ 599,00
 • De basis van uw online organisatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij bouwen een complete, website van maximaal 10 pagina’s. Een website op maat die snel online is. Zoekmachine -vriendelijk, makkelijk te onderhouden en eenvoudig uit te breiden.

MKB website Plus

€ 1199,00
 • De beste online presentatie van uw bedrijf. Een effectieve website op maat gemaakt. Wij schrijven conversiegerichte teksten die aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Inclusief professioneel stockfotomateriaal en instellen van diverse belangrijke diensten van Google.

MKB website Premium

€ 1499,00
 • Onze meest complete website. Naast alle elementen van de MKB website plus, verzorgen wij ook een professioneel logo. Bovendien voorzien wij uw website van een blog module waarmee u berichten eenvoudig kunt delen op social media

Wat anderen over ons zeggen

Wij scoren een 9,8 op Trustoo!

Onderhoud en beveiliging

Onderhoud en beveiligingOnderhoud en beveiliging zijn belangrijk. Wij leveren uw website op met de meest actuele programmaversies. Maar om het beveiligingsniveau van een website actueel te houden, is het noodzakelijk (beveiligings) updates te installeren zodra deze beschikbaar komen. Ook is het verstandig af en toe een back-up te maken. Voorkomen is beter dan genezen toch? Gelukkig is dit binnen WordPress allemaal heel eenvoudig. Heeft u geen tijd of zin om dit zelf te doen? U kunt een onderhoudsabonnement afsluiten waarmee wij u alles uit handen nemen.

Meer lezen?

Even voorstellen

Mijn naam is Martijn Benschop, eigenaar van Webzeker Webdesign.

Op basis van uw input en mijn ervaring bouw ik voor u een unieke, geheel op maat gemaakte website. Mijn kracht ligt in het feit dat ik in staat ben uw wensen te vertalen naar een technisch hoogwaardig product.

Webzeker Webdesign streeft naar 100% tevredenheid. Daarom zijn wij altijd bereikbaar, ook vaak ’s avonds en in het weekend. Zonder overdrijven: wij hebben vrijwel alleen maar tevreden klanten, en daar ben ik trots op!

Kennis maken?

Nieuws

De wereld van webdesign verandert continue. In deze rubriek houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook publiceren wij regelmatig handige tips.

Een MKB website laten maken

By |

Een MKB website laten maken. Wat komt daarbij kijken? Een professionele MKB- website Webzeker Webdesign bouwt een professionele MKB- website voor een van te voren afgesproken bedrag. Maar wat houdt dit nu precies in? Wat voor website krijgt u dan? Hoe zit het met ondersteuning achteraf? Wat verwachten wij van u? Hierbij zetten wij kort de belangrijkste aandachts- en uitgangspunten voor u op een rij. Uiteraard stemmen wij de details met betrekking tot structuur, [...]

Gastblog: Om deze 5 redenen heeft een website een redesign nodig

By |

Als jouw website onvoldoende converteert, dan kun je mogelijk oplossen door conversiegerichte optimalisaties door te voeren. Maar als deze optimalisaties niet de gewenste resultaten opleveren, omdat er bijvoorbeeld meerdere pijnpunten aan het licht komen, dan zijn er wellicht grotere veranderingen nodig. Je kunt dan denken aan een redesign van de website. Dit is een grote beslissing, want het vergt veel tijd, denkwerk en geld. Voordat je op dit punt komt moet je onderzoek doen, [...]

Een drukke periode…

By |

De afgelopen maanden hebben we weer vele nieuwe projecten mogen uitvoeren voor tevreden klanten. Naast klussen voor nieuwe opdrachtgevers, hebben we ook enkele websites omgebouwd van Joomla naar Wordpress (Sikkema Projectbegeleiding en Kuipers van den Berg) waardoor ze weer aan de meest recente specificaties voldoen. We hebben diverse meertalige websites opgeleverd (bijvoorbeeld Huurteam Leeuwarden). Maar we zijn bijzonder trots op onze eerste Fries/Nederlandstalige website: Skriuwerij Liderke. Wist u trouwens dat een meertalige website helemaal [...]

Ga naar de bovenkant